top of page

ÅBNINGSTIDER

MAN-FRE: 10-18.30

LØRDAG: 10-17

SØNDAG: 11-17

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Vi beder dig om at læse salgs- og handelsbetingelserne igennem, inden du foretager et køb på vores hjemmeside. Nedestående betingelser er gældende for alle leverancer fra Invasions hjemmeside og gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Invasions hjemmeside.

 

DOMUMENTATION OG VEJLEDNING

Der hvor der findes produktbeskrivelser til varen, følger disse med leverancen fra Invasions hjemmeside. Ønskes yderligere oplysning eller rådgivning fra Invasion hjemmeside, er denne af vejledende art.

 

 

LEVERINGSTIDSPUNKT OG TRANSPORT 
Levering af varer fra Invasions hjemmeside anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark/GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Invasions hjemmeside.
Varerne sendes indenfor 48 timer efter vi har modtaget ordren. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

 

RISIKOEN FOR VARERNE 
Risikoen for varer bestilt i Invasions hjemmeside overgår til køber ved levering. Hvis køber ønsker at fortryde købet er risikoen for varen købers, indtil denne er modtaget på Invasions hjemmeside. 
Husk at gemme original emballage da varen, ved evt. reklamation eller skader, skal returneres i original emballage.

 

 

REKLAMATION
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Invasions hjemmeside skal påberåbes uden ugrundet ophold efter fejlen er opdaget, dog maksimalt 30 dage. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Invasions hjemmeside. Du kan som forbruger vælge, om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig, eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Invasionkbh.

 

FORTRYDELSESRET
Invasionkbh's hjemmeside yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Invasion hjemmeside underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til, at returnere varen i samme stand og mængde som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Din fortrydelsesret bortfalder, hvis varen er brugt og dermed ikke kan sælges videre. Invasion hjemmeside vurderer, hvorvidt der er sket en sådan værdiforringelse. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet, med at returnere varen.

 

Du kan fortryde et køb, ved at returnere varen i vores fysiske butik på adressen: Falkoner Allé 45, 2000 Frederiksberg. Personalet kan ikke refundere beløbet, dette kan kun ske via bankoverførsel. Dog kan varen byttes til anden vare eller tilgodebevis. Varer købt i en fysik butik, kan ikke byttes på hjemmesiden. Tilgodebevis eller gavekort modtaget fra vores butik på Falkoner Allé 45 kan ikke anvendes på hjemmesiden.

 

OPLYSNINGSPLIGT
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores hjemmeside. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, send en e-mail til: info@invasionkbh.com

 

PRIS OG BETALING 
På Invasions hjemmeside har du mulighed for at betale med Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro & JCB kreditkort. Alle priserne på Invasions hjemmeside på web-adressen http://invasionkbh.com/ er i dkk inkl. moms, og med fri fragt ved køb over 500 kr. Gældende til Grønland og Færøerne: Betaling finder sted ud fra Post Danmark "Carry On"(Fly) gældende rater.

 

KLIK OG HENT I FYSISK BUTIK 

Hvis du køber et gavekort fra Invasions hjemmeside, skal det hentes i vores butik på Falkoner Allé 45, 2000 Frederiksberg. Det er ikke muligt, at få gavekortet tilsendt. 

Payment Methods
bottom of page